Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid buscamper van de buscamper verschilt per maand. De buscamper is te huren van maart t/m oktober beschikbaar om te huren.

Bekijk hier de tarieven of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een reserveringsaanvraag doen? Ga naar onderstaande link en geef de gewenste huurperiode aan!

 

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
26
- Gereserveerd
26
- In behandeling

Het camperleven in Maart/April
Wil je de lente proeven in zijn meest pure vorm? Ontdek het tot leven komen van de natuur van zeer dichtbij! De vogels zingen 's ochtends hun mooiste lied, het is je wekker, de meest prettige manier van ontwaken. Je wordt wakker met een glimlach op je gezicht, een gratis concert, wat heeft een mens nog meer nodig!

Het camperleven in Mei/Juni
Alles is fris groen en de bloesembomen zitten overvol met prachtige bloemen. Je kunt naar hartelust van de natuur genieten! Het zijn fijne vakantiemaanden voor het maken van heerlijke fiets- en wandeltochten en het rustig flaneren door indrukwekkende steden. Veel overnachtingsplaatsen liggen midden in de natuur en jij zit er midden in. In Zuid-Europa is de temperatuur vaak al lekker warm, maar de topdrukte nog niet begonnen. ’s Avonds blijft het lekker lang licht en zit je buiten je camper met een glaasje in de hand de mooie vakantiedag te overdenken!

Het camperleven in Juli/Augustus
Het is zomer, dé tijd om lekker buiten te leven! Zoek de rustplekjes op, stoelen naar buiten en ontspannen maar! 's Morgens in de koelte rijden tot je geen zin meer hebt, lunchen in de natuur en als de oogjes dichtvallen, blijven relaxen in de lome hitte op dat mooie idyllische plekje! Je kunt kiezen voor diverse vakantiebestemmingen, van tapas eten op gezellige Spaanse terrasjes, genieten van Italiaanse ijsjes op klassieke pleinen tot de rust en ruimte in de fantastische natuur van Scandinavië! Het camperleven is zo veelzijdig als je zelf wenst!

Het camperleven in September/Oktober
In het zuiden is het vaak al weer iets koeler dan in de hete zomermaanden en de massa's toeristen van het hoogseizoen zijn weer naar huis gekeerd. Op pad in de nazomer met de camper is heerlijk, je rijdt door de gouden natuur en voelt de weldaad van de warme, rijke zomer nog overal om je heen. Overdag is het goed om actief te zijn en als het 's avonds te veel afkoelt, kun je genieten van de knusse warmte en geborgenheid in de camper.

Direct reserveren!

Reageren is niet mogelijk