Vancy Camper

Buscamper voor 2 personen – compact én compleet

De V@ncy Camper is een Eura Mobil camper in een Ford Transit uit 1995 en wordt verhuurd als compacte én complete buscamper voor 2 personen.

Vrijheid blijheid!
Geschikt voor die vakantiegangers die het vrijheidsgevoel voorop hebben staan. Voor een ieder die het als een avontuur ziet om te gaan en te zwerven waar de weg je brengt. Unieke plekjes, bijzondere natuur, een interessante stad. Het is allemaal binnen bereik met onze buscamper. Vanwege de mooie, compacte afmetingen is het heel goed mogelijk de stad in te gaan en op de meeste parkeerplaatsen goed te kunnen parkeren. Geen rompslomp met opzetten en afbreken, rustig neerzetten op elke gewenste camper- en/of kampeeerplaats, stoelen naar buiten en tot rust komen! Door de vaste hoogte van de camper (bijna 3 meter) ervaart iedereen de staruimte binnen als comfortabel.

Standaard inbegrepen uitrusting
De buscamper wordt standaard volledig ingericht verhuurd met een complete vakantie uitrusting voor 2 personen:

  • 2-persoonsfietsendrager
  • Luifel, 2 buiten stoelen + klaptafel
  • Porta Potti, buitendouche en waterbijvulslang
  • Verlengsnoer met camperstekker en verloopstekker
  • NKC gids met camperplaatsen in Europa (+ ASCI plaatsen)
  • Volle gasfles

Extra’s bijboeken
Indien gewenst is het ook mogelijk om allerlei handige extra’s bij te boeken, zoals een BBQ, een buiten kookstel, navigatie voor campers, een gevulde koelkast en een handige ledenpas en overzichtsboek met gratis camperplaatsen bij particulieren van France Passion.

“Wij creëren voor jou het ultieme vakantiegevoel… Wegrijden en genieten!”

 

Meer informatie over de buscamper

Klik op de onderstaande pagina’s voor meer informatie over:

Reageren is niet mogelijk