Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wordt de camper schoon meegegeven?
De buscamper wordt door ons schoon en met complete inventaris, volle brandstof tank, volle gasfles en schoonwatertank mee gegeven. Bij inlevering dient de camper ook weer schoon en met volledige inventaris afgeleverd te worden. Als de camper bij inleveren niet naar behoren wordt geretourneerd, kunnen wij besluiten de kosten van eventuele professionele reiniging te verrekenen met de borg.

Voor hoeveel personen is de buscamper bedoeld?
De buscamper biedt voor 4 personen een zitplaats met officiële gordels voor tijdens vervoer. Voor de overnachting is er ruimte voor 2 personen.

Heeft de camper een kachel?
Ja, de camper is voorzien van een standkachel. Dat betekent dat er een (gas)kachel in zit, die de ruimte kan verwarmen als de camper stilstaat, dus niet tijdens het autorijden ! Bij aflevering van de camper wordt een volle gasfles meegegeven. Deze zou voldoende moeten zijn voor minimaal 3 weken koelen-koken-verwarmen. Bijvullen van deze gasfles tijdens de vakantie is voor eigen rekening.

Zijn er vaste ophaal- en afleverdagen?
Nee, maandag t/m zaterdag kunnen wisseldagen zijn, de zon- en feestdagen houden we graag voor onszelf.  Wij proberen echter de verhuurperioden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. We vragen je dus wel om de afhaal- en inlevertijdstippen aan te houden.

Wanneer moet ik de eventuele extra opties reserveren?
Bij voorkeur is dit aan te geven bij het reserveren. Het kan zijn dat bij een later tijdstip de gewenste optie niet beschikbaar is. Vragen kan altijd!

Kan ik mijn huurperiode later nog verlengen?
Wij werken niet met vaste huurperiodes, dus adviseren we je om contact met ons op te nemen op het moment dat je wenst te verlengen. Wij kijken dan in de beschikbaarheidsplanning welke mogelijkheden er zijn.

Is er een radio aanwezig in de camper?
In de cabine zit een autoradio met cassettespeler. Daarnaast bestaat er de optie een Bluetooth speaker mee te reserveren, waarmee een eigen speellijst vanaf een device afgespeeld kan worden.

Mocht u vragen hebben die hier niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op!

Reageren is niet mogelijk